Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Welkom aan Fieke Roos en Ruth van Roemburg

Welkom aan Fieke Roos en Ruth van Roemburg

Per 1 September zijn Fieke Roos en Ruth van Roemburg als waarnemend huisartsen gestart bij huisartsengroep Milbergen, zij stellen zich graag even aan u voor.

Fieke Roos

In 2011 ben ik naar Nijmegen gekomen om geneeskunde te studeren. Na mijn afstuderen heb ik 1,5 jaar op de spoedeisende hulp en driekwart jaar op de afdeling longgeneeskunde gewerkt. Vervolgens ben ik gestart met de huisartsopleiding, welke ik in juli 2023 afgerond heb. Het werk als huisarts is veelzijdig en biedt veel mooie uitdagingen. Ik ga graag samen met de patiënt op zoek naar een passende oplossing voor de klachten.
Ik woon in Nijmegen en in mijn vrije tijd geniet ik van hockeyen, wielrennen en hardlopen.

Ruth van Roemburg

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Ruth van Roemburg en ik ben vanaf 1 september vaste waarnemer op de maandagen in Millingen. Sinds een halfjaar ben ik klaar met de huisartsenopleiding welke ik in Nijmegen gevolgd heb, mijn geneeskunde opleiding heb ik ook in Nijmegen gevolgdIk heb zelfs mijn coschap huisartsgeneeskunde in Millingen gedaan, waar ik mijn passie voor het huisartsen vak ontdekt heb.