Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Videobellen

Home  /  Videobellen

Videobellen

Naast afspraken op het spreekuur en telefonische afspraken, bieden wij ook videobellen aan: een consult via de webcam op uw tablet of computer. Wij merken dat videobellen soms prettiger werkt dan een telefoongesprek. Het communiceert makkelijker en het kan ons helpen om een betere indruk te krijgen van uw situatie.

Wanneer videobellen?

Het is mogelijk om met de huisarts te videobellen wanneer er geen lichamelijk onderzoek nodig is. Hierbij kunt u denken aan een controle-afspraak, het bespreken van bestaande medicatie of psychische klachten.

Hoe maak ik een afspraak voor videobellen?

Wij hebben geprobeerd het beeldbellen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Tegelijkertijd moet het systeem veilig en betrouwbaar zijn. Wij maken daarom gebruik van Microsoft Teams. U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken voor een videobelafspraak. Geef bij de assistente aan dat u graag wilt videobellen. De assistente beoordeelt of videobellen in uw geval geschikt is.

Hoe werkt videobellen?

Als u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een e-mail met een link naar de videobelafspraak. Videobellen werkt op zowel een smartphone, tablet als Windows- of Mac-computer. U hoeft niets te installeren.

Wij verzoeken u vijf minuten voorafgaand aan de afspraak ingelogd te zijn. Lukt het niet om verbinding te krijgen? Geen probleem, dan zal uw zorgverlener u bellen. Heeft u na 20 minuten nog niets gehoord, dan verzoeken wij u zelf contact met ons op te nemen (024-6632111).