Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Afspraak maken

Home  /  Afspraak maken

Afspraak maken

Spreekuur

Het telefoonnummer voor het maken van een afspraak is 024-6632111. De spreekuren vinden ’s ochtends plaats volgens afspraak. De assistent op de Centrale Post zal uw naam en geboortedatum vragen. Voor een afspraak wordt 15 minuten gereserveerd. De doktersassistent zal naar de reden van het bezoek vragen en vragen hoeveel tijd u nodig denkt te hebben. Zo kan er beter ingespeeld worden op uw hulpvraag. Als u hier klikt, kunt u in een voorlichtingsfilmpje zien hoe dit ongeveer in zijn werk gaat. Wanneer uw eigen huisarts afwezig is, of wanneer zijn/haar spreekuur volledig bezet is, kunt u door een andere huisarts van Huisartsengroep Milbergen geholpen worden. Deze beschikt via het computernetwerk over uw medische gegevens. Deze gegevens worden uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld.

Telefonisch spreekuur

De afzonderlijke huisartsenpraktijken zijn voor korte vragen, adviezen, uitslagen van onderzoeken en eventueel herhaalrecepten bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 10:00 en tussen 13:30 en 14:00 uur. Zonodig wordt u teruggebeld door de huisarts. U kunt de telefoonnummers op de website vinden onder de rubriek Contactgegevens. Van deze telefoonnummers wordt veel gebruik gemaakt. Wij verzoeken u daarom het gesprek zo kort mogelijk te houden.

Let op: de telefonische spreekuur lijn van uw huisartsenpraktijk komt per 1 september 2024 te vervallen. Voortaan kunt u voor al uw vragen bellen met onze afsprakenlijn: 024-6632111. Deze telefoonlijn is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Maakt u liever gebruik van onze online omgeving? Kijkt u dan op mijngezondheid.net 

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen binnen de praktijkuren, dus tussen 08:00 en 17:00 uur op doordeweekse dagen, belt u de centrale telefoonpost: 024-6632111, Toets 1. Voor spoedgevallen buiten de praktijkuren belt u de Huisartsenpost in Nijmegen: 024-3523579. Zie voor meer informatie over de huisartsendienst: spoedgevallen buiten de praktijkuren.

Online afspraak maken

U kunt via MijnGezondheid.net online een afspraak maken bij de huisarts. Deze wijze van een afspraak maken is NIET geschikt voor klachten die met spoed beoordeeld dienen te worden.

Een afspraak maken met de doktersassistente en de praktijkverpleegkundige kan niet via MijnGezondheid.net. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afsprakenlijn. Hechtingen verwijderen, oren uitspuiten en het maken van uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek vindt plaats bij de doktersassistente.

Twijfelt u of u met uw klacht of vraag naar de huisarts moet? Kijkt u dan voor advies op moetiknaardedokter.nl of download de gratis app via play.google.com of itunes.apple.com

Playstore

 

 

Huisbezoek

Indien uw gezondheid het niet toelaat naar het spreekuur te komen kunt u een bezoek aan huis aanvragen via het afsprakennummer. U kunt hiervoor bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 11:00 uur. In het algemeen worden de huisbezoeken ’s middags afgelegd. Omdat er in de praktijkruimten betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, adviseren wij u, indien mogelijk, een afspraak te maken voor het spreekuur op de praktijk.

Urine nakijken

Indien u uw urine wilt laten nakijken vangt u bij voorkeur uw ochtendurine op. Gebruik een schoon potje dat u goed kunt afsluiten. Bewaar het potje urine in de koelkast of geef het binnen 2 uur af. U kunt uw urine in de praktijk van uw huisarts vóór 11:00 uur na laten kijken. Het is van belang dat de doktersassistent volledig geïnformeerd wordt over uw klachten. Zij vraagt u daarom een vragenlijst in te vullen. Het is belangrijk dat u deze lijst volledig invult. Het is fijn als u dit thuis al kunt doen. U kunt de vragenlijst openen door op deze link te klikken. Wanneer u urine namens iemand anders brengt, verzoeken wij u de ingevulde vragenlijst bij uw praktijkbezoek mee te brengen.

Wratten

Voor adviezen over behandeling van wratten kunt u de centrale post bellen: 024-6632111.

Telefonisch contact met de Centrale Post

Als u belt worden alle noodzakelijke gegevens in de computer genoteerd. Alle gesprekken met de Centrale Post via het afspraken- (024-6632111) en spoednummer (024-6632111, Toets 1) worden elektronisch opgenomen en bewaard. De gegevens en gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim. Bij fouten of klachten kunnen de gesprekken beluisterd en beoordeeld worden. Ze worden ook gebruikt voor trainingsdoeleinden.