Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Herhaalrecepten

Home  /  Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Indien u uw herhaalrecept op maandag tot en met vrijdag vóór 09:30 uur aanvraagt, wordt uw aanvraag door de doktersassistent verwerkt en kunt u de medicatie de volgende werkdag bij apotheek de Duffelt afhalen. Indien u onder de bezorgregeling van de apotheek valt, zal het medicament de volgende werkdag bij u thuis worden bezorgd. In geval van spoed of bij twijfel verzoeken wij u het recept altijd telefonisch aan te vragen!

Uw aanvraag voor herhaalrecepten wordt door onze doktersassistent(en) altijd gecontroleerd op rechtmatigheid en juistheid. U kunt een herhaalrecept ook aanvragen tijdens vakantie of afwezigheid van uw huisarts. In het weekend en op zon- en feestdagen worden geen herhaalrecepten klaargemaakt cq. bezorgd. Indien u een tegoedrecept van de apotheek hebt gekregen, kunt u de resterende medicamenten krijgen door contact op te nemen met de Apotheek (0481-433665).

Er zijn vier mogelijkheden waarop u uw herhaalmedicatie kunt aanvragen:
1) Via het patiëntenportaal mijngezondheid.net
2) Door contact op te nemen met het telefonisch spreekuur van uw praktijk
3) Door het etiket van het medicijn met uw persoonsgegevens in de receptenbrievenbus van de praktijk te doen (let op: dit kan per september 2022 niet meer voor patiënten van de praktijk in Millingen!)
4) Via de herhaallijn van de apotheek (088-0800225). U toetst vervolgens het nummer in dat op het etiket staat van het middel dat u wilt herhalen.