Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Vertrek dokter Kirsten van Noord

Vertrek dokter Kirsten van Noord

Per 1 september neem ik afscheid van Huisartsengroep Milbergen. Ik krijg de kans om op een andere praktijk nog meer betrokkenheid en continuïteit te bieden in mijn werk. Een kans – en ook een afscheid. Ik heb een band opgebouwd met mijn collega’s en met velen van u in Beek, Ooij en elders in de polder en geniet elke werkdag van de prachtige omgeving waarin u woont en ik mag werken. Dat ga ik missen! Ik ben blij te weten dat er een enthousiaste opvolgster klaar staat. Ik wil u en het team bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking de afgelopen jaren. Ik wens u alle goeds! Kirsten van Noord

En namens alle medewerkers en vast ook namens de patiënten bedankt Huisartsengroep Milbergen Kirsten voor haar enorme inzet, zorgvuldige patiëntenzorg en prettige samenwerking. Wij wensen haar op onze beurt ook alle goeds voor de toekomst! Huisartsengroep Milbergen