Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Bloedprikken via CWZ i.p.v SHO

Bloedprikken via CWZ i.p.v SHO

Vanaf januari 2024 verwijzen wij u naar het laboratorium van het CWZ in plaats van SHO/Saltro voor bloedafname. Het CWZ heeft hiervoor het aantal prikposten en tijden uitgebreid. De prikposten van het CWZ werken op afspraak en u wordt vooralsnog verzocht uw bloedprikformulier uitgeprint mee te nemen. Op het formulier staan de locaties en de openingstijden van de prikposten aangegeven. Via onderstaande link kunt u een afspraak inplannen voor het bloedprikken en alle priklocaties bekijken:

CWZ afpraak inplannen en informatie over prikposten