Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Coronavirus in ons praktijkgebied

Coronavirus in ons praktijkgebied

Door de uitbraak van het Coronavirus werden wij afgelopen jaar allen geconfronteerd met ingrijpende maatregelen. Om veilig te werken moesten wij al in maart op zoek naar de juiste en schaarse beschermingsmiddelen. Het was hartverwarmend om te ervaren dat spontaan mondkapjes en andere materialen werden aangeboden. Wij willen iedereen hier heel hartelijk voor bedanken!

Het aantal besmettingen met het virus in de Ooijpolder en onze gemeente Berg en Dal is helaas hoog. Het heeft uw team van Huisartsengroep Milbergen genoodzaakt de praktijkvoering grondig te reorganiseren. Wellicht heeft u dit al opgemerkt, bijvoorbeeld tijdens onze jaarlijkse griepvaccinatie. Om de veiligheid van u en van onze medewerkers te kunnen waarborgen kunnen wij minder consulten dan gebruikelijk plannen. Verder vragen wij iedereen een mondkapje te dragen in onze huisartspraktijken. We stimuleren het gebruik van e-consulten, plannen meer telefonische consulten en maken zo nodig gebruik van beeldbellen om de drukte in de praktijken te verminderen en de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Ondanks extra inzet van ons team is door de toename van telefonische contacten en belangrijke aanvullende vragen van onze doktersassistente de wachttijd helaas soms langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bescherm uzelf en anderen in uw omgeving: blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en neem de nodige voorzorgsmaatregelen.