Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Landelijk tekort aan griepvaccinaties

Landelijk tekort aan griepvaccinaties

Dit jaar willen zoals verwacht meer mensen de griepprik halen dan in vorige jaren. Daarom zijn er door het RIVM meer griepvaccins ingekocht. Huisartsengroep Milbergen heeft het maximaal aantal vaccinaties dat besteld mag worden aangevraagd. Er dreigt echter een internationaal tekort aan griepvaccinaties. Daarom doen wij een beroep op patiënten tussen de 60 en 70 jaar die geen chronische aandoening hebben. Om kwetsbare patiënten voorrang te kunnen verlenen verzoeken we deze groep dit jaar vrijwillig af te zien van een griepvaccinatie. U kunt tussen 2 en 6 november telefonisch contact opnemen zodat we u kunnen informeren of er nog vaccinaties beschikbaar zijn zodat u eventueel alsnog gevaccineerd kunt worden. Indien u besluit om van de vaccinatie af te zien hoeft u ons dit niet te laten weten. Vanwege het tekort aan vaccinaties is het in tegenstelling tot voorgaande jaren dit jaar niet mogelijk een griepvaccinatie op eigen verzoek te bestellen.