Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Vaste waarnemer in Beek en Ooij

Vaste waarnemer in Beek en Ooij

Per 13 mei 2020 is er op woensdag en donderdag weer een vaste waarnemer in resp. Beek en Ooij.

Per 13 mei 2020 werk ik 2 dagen per week voor Huisartsengroep Milbergen. Ik stel mij graag aan u voor. Ik ben geboren in Hoofddorp en heb in Amsterdam gestudeerd en gewoond. Na mijn artsopleiding ben ik eerst tropenarts geworden. Twee jaar lang werkte ik als arts in twee ziekenhuizen in Tanzania. Werk met weinig middelen en veel creativiteit – soms frustrerend, maar ook een heel waardevolle en leerzame tijd. Als tropenarts ben je er voor de patiënt, welk (medisch) probleem hij ook heeft. Het vak is heel divers, dat vond ik mooi. Communiceren ín het Swahili bleef behelpen, dat was een nadeel. Terug in Nederland koos ik voor de huisartsopleiding: dezelfde breedte en makkelijker praten! Ik begon mijn huisartsopleiding in Amsterdam en maakte deze af in Nijmegen. Inmiddels ben ik drie jaar huisarts, werkte lange tijd in centrum Nijmegen en ben nu benieuwd naar het werk, de collega’s en vooral naar u in Beek en Ooij.

Ik woon met mijn vriend in Molenhoek waar ik enorm geniet van de prachtige omgeving. Als ik langer vrij heb trek ik graag de bergen in: wandelen, rotsklimmen, toerlanglaufen, mountainbiken, hardlopen, … – ik ontspan het liefst actief in de natuur! Ook mijn andere interesses – andere culturen, film, en duurzaamheid – geef ik aandacht als vrijwilliger in de begeleiding van vluchtelingen en (mede-)oprichter van Filmclub Malden en Energiecafé Molenhoek.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Kirsten van Noord