Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Heb ik de hulp van de huisarts nodig voor een formulier of verwijzing?

Heb ik de hulp van de huisarts nodig voor een formulier of verwijzing?

Het gaat niet goed met de huisartsenzorg in Nederland. De laatste jaren is de werkdruk enorm toegenomen. Niet iedereen kan dit volhouden. Tweederde van de artsen overweegt (eerder) te stoppen met het werk. Huisartsenpraktijken zitten vol en patiënten moeten noodgedwongen soms lang wachten op een afspraak om langs te komen. Administratielast, regeldruk en toenemende zorgvraag wegens vergrijzing spelen allemaal een rol. In juli 2022 is de website verwijsafspraken.nl in het leven geroepen. Deze site is een initiatief van Help de Huisarts Verzuipt. Het geeft collega-zorginstellingen inzicht in de vraag wanneer de huisarts betrokken moet worden bij een proces, en de huisarts een duidelijk antwoord om te delen.