Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Regiotour GGD

Regiotour GGD

Vanaf 7 september 2021 maakt GGD Gelderland-Zuid een tour langs de gemeenten in de regio. Op verschillende plekken in de regio is het mogelijk om, zonder een afspraak, een vaccinatie tegen corona te halen.

Met de prikbus wil GGD Gelderland-Zuid het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Inwoners van de regio die nog geen vaccinatieafspraak hebben gemaakt, kunnen bij de prikbus dichtbij huis terecht. Op deze manier wil GGD Gelderland-Zuid het mogelijk en makkelijk maken dat iedereen een prik kan halen.

Er wordt op deze plekken gevaccineerd met Pfizer en Janssen. U kunt zelf kiezen welk vaccin u wilt. Bent u jonger dan 18 jaar? Dan komt u alleen in aanmerking voor Pfizer. Voor het Janssen vaccin heeft u één prik nodig, voor het Pfizer vaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik wordt direct na de eerste prik met u ingepland.

Belangrijk: vergeet uw legitimatiebewijs en mondkapje niet!

  • Leuth
    Zondag 26 september – 10:00 – 16:00
    Kerkplein (Parkeerplaats voor de kerk)
  • Groesbeek
    Woensdag 29 september – 14:00 – 20:00
    Parkeerterrein aan de Spoorlaan