Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6632111, Toets 1
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Versoepeling mondkapjes-plicht

Versoepeling mondkapjes-plicht

Met ingang van 26-06-2021 werd o.a. de landelijke mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes opgeheven. Huisartsengroep Milbergen volgt dit beleid. Dat betekent dat zowel patiënten als onze medewerkers geen mondkapje meer hoeven te dragen. Míts de anderhalve meter gewaarborgd kan worden. Om die reden blijft van kracht dat wij u vragen zoveel mogelijk alleen of met maximaal één begeleider op de praktijk komen. Op deze manier proberen we nog steeds zoveel mogelijk afstand in de wachtkamer te bewaren.