Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Spoed binnen kantooruren: 024-6631616
Spoed buiten kantooruren: 024-3523579

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Overig

Home  /  Overig

Corona

Overig

Wachttijden bij een ziekenhuis of kliniek

Op zorgkaartnederland.nl kunt u zien wat de huidige wachttijd bij een ziekenhuis of een kliniek is.

Corona-vragentest

De Corona-vragentest is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland. Het Nederlands Huisartsen Genootschap is zelf geen hulpverlener. Uw situatie kan anders zijn dan in de teksten op Thuisarts. Voor een persoonlijk advies adviseren wij u contact op te nemen met onze afsprakenlijn (024-6632111). Uw huisarts kent u en weet hoe uw gezondheid is. Het NHG neemt geen verantwoordelijkheid op als er iets misgaat door het gebruik van de corona-vragentest en de adviezen.

CoronaMelder (app)

Sinds 10 oktober 2020 in in heel Nederland de app CoronaMelder te downloaden. Deze app stuurt u een bericht als u enige tijd in de buurt bent geweest van iemand die besmet is met het coronavirus. Ook geeft de app advies over wat u dan het beste kunt doen. Dit verlaagt het risico dat u onbewust andere mensen in uw omgeving besmet. Heeft u een melding van de app gekregen en vraagt u zich af wat u nu moet doen? Op Thuisarts.nl vindt u antwoord op deze en andere vragen.

Hulplijn Corona-virus

Heeft u behoefte aan een luisterend oor? Wilt u uw verhaal kwijt? De Gemeente Berg en Dal heeft een Hulplijn Corona 024-2049699.