Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Spoed binnen kantooruren: 024-6631616
Spoed buiten kantooruren: 0900-8880 (€0,10 p/m)

Afspraak maken: online
Of bel: 024-6632111

Title Image

Gestolen container Praktijk Millingen

Gestolen container Praktijk Millingen

In maart is tot onze spijt de afgesloten container voor vertrouwelijk papier gestolen. In deze container wordt oud papier verzameld waar patiëntengegevens op staan. Vervolgens wordt dit papier vernietigd door een erkend bedrijf. Deze container is vermoedelijk gestolen omdat hij van aluminium was, van waarde voor dieven op zoek naar metaal, wat tegenwoordig kostbaar is. Wij hebben hiervan melding gedaan bij de gemeente, politie en de autoriteit voor persoonsgegevens. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze gebeurtenis dan kunt u terecht bij Gerard Brouwer, praktijkmanager, te bereiken via onze afsprakenlijn. Mocht u de container gezien hebben dan verzoeken wij u met klem dit bij ons te melden.